Defense Skydd försvarsspray

179.00 kr Inkl. moms

· FRI FRAKT, 1-4 DGR LEVERANS · Försvarsspray kallas ofta pepparspray, men det finns en väsentlig skillnad mellan dessa två produkttyper. · SÄKER OCH LÄTT ATT ANVÄNDA · Pepparspray är inte tillåtet att inneha i Sverige utan särskilt tillstånd. Försvarsspray fungerar på samma sätt som pepparspray, men innehåller ingen chilipeppar och är helt laglig. Svensktillverkad. Det innebär att alla som vill ha extra trygghet kan köpa och bära med sig försvarsspray.

Artikelnr: 1711 Kategori:

Beskrivning

Det är rekommenderat att engångsanvända enheten eftersom att om du provar spraya med försvarssprayen så finns det risk att färgen torkar igen och din spray blir oanvändbar. Du vill vara säker på att du vet att du kan använda din försvarsspray i skarpt läge så tänk på munstycket inte får vara igen korkat.

För att använda försvarsspray så bra som möjligt behöver du vara lugn samtidigt som du håller koll på förövaren. Försök att inte få panik utan fokusera på sprayandet. Först för att träffa målet, som är förövarens ögon. Sen för att säkert kunna fly från situationen. Det är också viktigt att du håller dig medveten om din omgivning så att du snabbt kan upptäcka och förbereda dig inför eventuella förövare.

Mer information

Vikt 250 g
Dimensioner 005 × 005 × 025 cm
Volym

50 ml

Svea Checkout